Raymar

 

5693r5fcRaymar Knitting is een familiebedrijf

Raymar Knitting is al sinds 1985 een begrip op het gebied van sportkousen. Fred Trouwborst, voetballiefhebber bij uitstek, wist in 1985 twee breimachines op de kop te tikken. Hij zag hier wel toekomstmuziek in en begon vanuit een garagebox in Den Haag heel voorzichtig kleine aantallen voetbalkousen te breien. Samen met zijn vrouw Jeanne wist hij het bedrijf uit te breiden naar een goedlopend bedrijf met een veelvoud aan breimachines en een productie van duizenden kousen per jaar.

Raymond Trouwborst en Marcel Trouwborst hebben het s(t)okje ondertussen overgenomen en zijn nog heel wat van plan. Zij staan aan het roer van het bedrijf dat in Wateringen is gevestigd. Veel bekende en – minder bekende – amateurvoetballers en hockeyspelers in binnen- en buitenland hebben inmiddels op de kousen van Raymar Knitting een wedstrijd gespeeld.

 

Wanneer kun je bij ons terecht?

Veel sportverenigingen in Nederland spelen de bal naar ons door als het gaat om het produceren van sportkousen.

  • Wij verzorgen altijd een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
  • We denken mee om de wens om te zetten naar een perfect resultaat.
  • Je kunt al bij ons terecht met een minimum aantal van 50 paar kousen.
  • We zorgen ervoor dat het clublogo en de kleuren altijd terugkomen in het ontwerp.

Ook is het mogelijk om bij ons stevige werksokken te laten maken ter aanvulling op de bedrijfskleding. Neem contact op voor de mogelijkheden

Kennismaken met Raymar?

Graag komen we bij u langs om onze modellen te laten zien. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen op afspraak, zodat we het productieproces kunnen laten zien.

Maak hier een afspraak met ons.