Over Ons

Raymar: een echt familiebedrijf

Raymar: al sinds 1985 een begrip in de productie van sportkousen en sportsokken! Fred Trouwborst, voetballiefhebber bij uitstek, wist in 1985 twee breimachines op de kop te tikken. Hij zag hier prachtige toekomstmuziek in en begon vanuit een garagebox in Den Haag kleine aantallen voetbalkousen te breien. Samen met zijn vrouw Jeanne wist Fred het bedrijf Raymar uit te breiden naar een prominente sportkousen en sportsokken leverancier voor binnen- en buitenland.

S(t)okje overgenomen…

Raymond Trouwborst en Marcel Trouwborst hebben het s(t)okje ondertussen overgenomen en zijn nog heel wat van plan. Zij staan aan het roer van het bedrijf dat in een ultramodern bedrijfspand in Wateringen is gevestigd. Veel bekende en – minder bekende – amateursporters en prof spelers in binnen- en buitenland hebben inmiddels op de kousen van Raymar hun wedstrijden gespeeld.
De hypermoderne breimachines en een team van echte specialisten hebben iedere dag weer de focus op 1 ding: kwaliteit! Iedere sok kent zijn eigen, unieke samenstelling. Raymar realiseert al jaren op deze wijze met veel plezier en enthousiasme een productie van honderdduizenden kousen.

Unieke werkwijze

Het gekozen design wordt voor u eerst vertaald in een technische tekening. Hieruit volgt ook de keuze voor het juiste garen. De hypermoderne breimachine doet de rest. “De sok is op dit moment dan voor 95% af, die laatste 5% is toch echt handwerk en dus vakwerk” benadrukt Marcel. Het dichtmaken van de voet gebeurt met de hand, waarbij iedere sok door een naaimachine gehaald wordt om het gat bij de tenen te dichten.

“Improve quality, you automatically improve productivity”

De laatste stap is essentieel: de kwaliteitscontrole. Uw sokken worden altijd gecontroleerd volgens de strenge kwaliteitseisen. De losse sokken worden vervolgens met de hand in paren ingedeeld en vervolgens voor u verpakt.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Veel sportverenigingen in Nederland spelen de bal naar ons door voor het produceren van de sportkousen. Kenmerken van onze werkwijze zijn:

  • Uw garantie op een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding;

  • Al uw wensen zetten wij met al onze kennis altijd om naar een perfect resultaat;

  • U kunt al bij ons terecht met een minimum aantal van 50 paar kousen;

  • Het clublogo en de kleuren komen altijd goed zichtbaar terug in het ontwerp.

Wist u dat..

Het ook mogelijk is om bij ons stevige werksokken te laten maken, dit ter aanvulling op uw bedrijfskleding. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maak Kennis Met Raymar

Graag komen we persoonlijk bij u langs om onze modellen en mogelijkheden te laten zien. Vanzelfsprekend doen we dit conform de huidige Corona reglementen.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?