Werknemers & Onze werkwijze

Werkwijze

1

Op de beneden verdieping staan de machines. Hier wordt hard gewerkt om de productie op tijd af te hebben.

2

Bij binnenkomst van een order wordt deze in behandeling genomen door Marcel of Donny en wordt de order ingeschreven en voorbereid voor de machine.

3

Zodra de order aan de beurt is, wordt deze door Sven of Donny op de machine gezet en goed afgesteld.

4

Wanneer de productie gereed is, wordt een volgende order op de machine gezet.

5

De geproduceerde order gaat vervolgens naar de afwerking. De afwerking bevindt zich op de 1e verdieping en extern.

Een van deze externe bedrijven is Middin, waar we nu al een aantal jaartjes fijn mee samenwerken. Bij Middin helpen ze mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. Deze mensen kunnen de kousen voor ons verder afwerken. Het persen en het inpakken, voorzien van een juist stickertje en/of kopkaartje.

Het tweede externe bedrijf is Particibaan. Ook met dit bedrijf zijn we wat jaartjes verbonden en hebben we een leuke en goede manier van samenwerken. Particibaan gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Waar ruimte is voor het talent van iedereen. Vanuit de stellige overtuiging dat de samenleving daar beter van wordt. Raymar denkt daar precies hetzelfde over!

Daarnaast is de werkwijze heel open en helpen we elkaar waar kan en nodig is.

*Raymar als bedrijf gaat mee met de insteek om zo groen mogelijk te denken. Met de aanschaf van 100 zonnepanelen en geen gebruik van gas kunnen we wel stellen dat we groen zijn. Daarnaast streven we ernaar om zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Onze werknemers

Donny

Donny is de derde generatie die in het bedrijf werkzaam is. Hij werkt al meer dan tien jaar bij Raymar. In eerste instantie is hij verantwoordelijk voor het designen en een optimale productiecapaciteit. Verder weet hij van alles wel iets binnen het bedrijf. Voor in de toekomst wil hij het bedrijf graag overnemen van zijn oom en vader.

Marcel

Vanaf het ontstaan van Raymar dé technische man op de vloer. Weet elke storing te verhelpen en daarom een belangrijke schakel in het productieproces. Naast het onderhouden van de machines ook druk bezig met het designen en de orders van klanten verwerken.

Sven

Sven is al bijna vijf jaar fulltime in dienst bij Raymar. Zelf voetbalt hij in het eerste van HSV Duno. Van controleren tot omzetten van de machines tot de werkplaats coördineren. Sven is een allround fabrieksmedewerker.

Lorenzo

Lorenzo is bijna twee jaar in dienst bij Raymar. Naast Raymar, voetbalt hij in het eerste van sv Scheveningen. Hij zorgt ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk op het juiste adres geleverd wordt. Ook ziet hij het wel zitten in de toekomst verder te groeien binnen het bedrijf.

Raymond

Raymond is samen met zijn broer Marcel de tweede generatie binnen het bedrijf. Samen hebben ze het bedrijf naar een hoger niveau gebracht. Raymond is de financiële man binnen het bedrijf en is met zijn vlotte babbel het eerste aanspreekpunt. Maar als er ergens anders handjes nodig zijn, is Raymond daar ook te vinden.

Wist u

Wist u bijvoorbeeld dat u bij ons al bestellingen kunt plaatsen vanaf slechts 50 paar kousen? Ook staan we in binnen- en buitenland bekend om onze korte levertijden. Raymar levert uitsluitend aan de detail- en groothandel.

Maak Kennis Met Raymar

Graag komen we persoonlijk bij u langs om onze modellen en mogelijkheden te laten zien. Vanzelfsprekend doen we dit conform de huidige Corona reglementen.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?